Gorica će pred nastavak prvenstva igrati protiv Istre, Dinama i Varaždina

Grafika: HNK Gorica
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prvoligaši nastavljaju s pripremama za nastavak ligaškog natjecanja, koje je zbog pandemije novog koronavirusa prekinuto u ožujku ove godine.

Podsjetimo, Savez je donio odluku prema kojoj će se prvenstvo nastaviti 6. lipnja, a prethodno ligaškom nadmetanju odigrat će se utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa (30. i 31. svibnja). Sve navedeno će se odviti prema planiranom ukoliko rezultati testiranja igrača, koja prema dostupnim podacima još nisu započela, budu zadovoljavajuća i ukoliko Nacionalni stožer civilne zaštite u konačnici na temelju svega što bude utvrđeno na terenu – izda odobrenje za nastavak natjecanja u planiranom terminu.

S ‘uobičajenim’ treninzima su prvoligaški klubovi počeli prije dva dana kada je stožer odobrio okupljanje do četrdeset osoba na jednom mjestu.

Gorica je prvi prvoligaš koji je objavio plan ‘mini priprema’ pred nastavak natjecanja. Trenutno šestoplasirani klub HT Prve lige tako će u srijedu, 20. svibnja u prvoj pripremnoj utakmici snage odmjeriti s Istrom 1961 na Kantridi. Tri dana kasnije, slijedi gostovanje kod Dinama
u Maksimiru, a u posljednjoj utakmici prije nastavka prvenstva Gorica će na domaćem terenu dočekati Varaždin.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email